Despre MetaMagazin.ro     

MetaMagazin.ro este un motor de căutare pentru produse şi servicii. Deoarece site-ul centralizează ofertele de la numeroase magazine virtuale, cu actualizare zilnică, utilizatorii au posibilitatea să caute în toate deodată. Astfel, MetaMagazin.ro se constituie într-un punct de plecare pentru cumpărăturile online.

Când vine vorba de informaţii, prefixul "meta" înseamnă "despre", cu referire la ceva din aceeaşi categorie. Prin urmare, "metamagazin" înseamnă "magazin cu informaţii despre magazine" (MetaMagazin.ro este similar unui magazin în faza de căutare, dar apoi face trimitere către magazinul corespunzător produsului sau serviciului respectiv).

Pentru magazinele virtuale, MetaMagazin.ro oferă o posibilitate în plus de a veni în întâmpinarea potenţialilor clienţi. Sunt posibile mai multe variante de colaborare, singura condiţie esenţială fiind posibilitatea de a prelua şi actualiza automat catalogul de produse/servicii. Cei interesaţi pot solicita mai multe informaţii prin formularul de contact.

Despre MetaMagazin.ro | Contact